≡ Menu

Cocoa etsimässä -matkablogi

Cocoa etsimässä on nelikymppisen helsinkiläispariskunnan matkablogi. Joulukuusta 2017 lähtien mukana menossa myös tytär Friidu. Cocoa etsimässä on reissuja lähelle ja kauas, joskus reppu selässä ja toisinaan samsonite kainalossa. Rantalomia, kaupunkiseikkailuja ja luontomatkoja. Ruokaa, kulttuuria ja reippailua. Ei luksustellen mutta ei pihistellenkään. Uusia elämyksiä ja elämästä nauttimista. Tervetuloa mukaan, toivottavasti viihdyt!

Cocoa etsimässä sai alkunsa vuonna 2012, kun päätimme toteuttaa pitkäaikaisen unelmamme vuoden mittaisesta maailmanympärimatkasta. Blogi oli verraton keino kirjata ainutkertaisia matkamuistoja itselle ylös, mutta myös raportoida matkan etenemisestä läheisille. Pian huomasimme, että blogilla on muitakin lukijoita kuin oma perhe ja ystävät, ja innostuimme matkabloggaamisesta tosissamme.

Suuri Seikkailu jäi taakse helmikuussa 2013, mutta bloggaaminen ei. Intohimo matkailua kohtaan ei ollut – eikä ole – hävinnyt mihinkään, ja matkabloggaaminen tuntui edelleen innostavalta ja antoisalta. Blogi on kehittynyt alkuajoista hurjasti, mutta haluamme kehittyä edelleen niin sisällöllisesti kuin teknisestikin, ja tarjota lukijoillemme entistä laadukkaampaa matkailuaiheista sisältöä. Kolmessa vuodessa Cocoa etsimässä -blogista on tullut monipuolinen matkatiedon ja -inspiraation lähde kaikille matkailun ystäville.

Parin viime vuoden aikana reissut ja myös postaukset ovat sijoittuneet pääasiassa Eurooppaan, jonka suurkaupunkeihin ja vähemmän tunnettuihin kolkkiin tutustumme mielellämme useamman kerran vuodessa. Ennen maailmanympärimatkaa tapasimme reissata kerran vuodessa hieman pidemmäksi aikaa jonnekin kaukomaille ja noin kerran, pari vuodessa Euroopan kohteeseen, ja näistä vanhoistakin seikkailuista olisi tarkoitus vielä kertoa blogissa.

Meillä on yhteistä reissuelämää takana yli kymmenen vuotta, jonka aikana on ehditty matkata seuraavissa maissa:

Australia, Bosnia-Hertsegovina, Espanja, Hong Kong, Indonesia, Intia, Iso-Britannia, Italia, Kambodza, Kroatia, Malesia, Meksiko, Montenegro, Nicaragua, Portugali, Ranska, Ruotsi, Saksa, Singapore, Thaimaa, Tšekki, USA, Venäjä, Vietnam, Viro.

HUOM! Olemme hiljattain muuttaneet uudelle blogialustalle ja vanhalta alustalta siirrettyjen juttujen stilisointi ja kategorisointi on vielä hieman kesken. Kaikkia vanhoja juttuja ei vielä löydy valikoista, mutta teemme kovasti töitä, jotta blogi olisi pian paraatikunnossa!